Bescherm
je zandbak
Met een zandbakzeil op maat

Een zandbakzeil kopen?

Met een zandbak zeil of zandbaknet houdt u uw zandbak netjes.

Onze zandbakzeilen houden je zandbak netjes. Een netgaas voor de zandbak voorzien is geen dom idee: voor scholen en kinderdagverblijven is het zelf verplicht. Zeker in de winter – wanneer bladeren van de boom vallen – voorkom je een vuile zandbak door deze te voorzien van een zandbakzeil.

Met een zandbaknet zorgt u ervoor dat het zand schoon blijft. Een zandbakzeil zorgt er ook voor dat dieren niet in de zandbak klimmen en hun behoefte doen in het speelzand. Door het zandbakzeil af te werken met een mesh-doek kan er nog steeds lucht en regenwater aan het zand, wat zorgt voor een natuurlijke reiniging.

Zandbakzeilen zijn maatwerk

Zandbakzeilen zijn steeds op maat gemaakt van uw zandbak. Ze worden gemaakt van een geperforeerd zeil dat waterdoorlatend is.  Er wordt een rand voorzien van PVC (650gr/m²) waarin zeilringen om de 30 cm worden geslagen. In deze zeilringen wordt een stevige elastiek gespannen waarmee u het zandbakzeil kan bevestigen.

Verplicht voor scholen en kinderdagverblijven

Zoals eerder vermeld is het verplicht om de zandbak op uw locatie te kunnen afdekken. Vermijd boetes bij een GGD-inspectie op uw school of kinderopvang.  Door geen zandbakzeil te gebruiken kunnen kinderen niet alleen heel erg vuil worden, maar ook ziek. En geef nu toe: geen enkele ouder wil dat hun kind uitwerpselen uit de zandbak in zijn/haar mondje steekt.

Wacht niet langer om je zandbakzeil te installeren.

Maak uw school, kinderdagverblijf of dagopvang volledig veilig en netjes, inclusief de zandbak. Aarzel niet langer om contact op te nemen. Stuur ons de afmetingen door, eventueel een foto en we maken een vrijblijvende prijsopgave.

Neem snel contact op en we helpen je graag verder!

De zandbak moet afgeschermd kunnen worden met een zandbakzeil om honden en katten te beletten het zand te bevuilen met uitwerpselen.

Een zandbakzeil op maat

Hadek biedt steeds de juiste oplossing

Op maat
0%
Kwaliteit
0%
Stevigheid
0%
Gemakkelijk
0%
Steeds kwaliteit
Steeds opnieuw, dat is ons doel, onze passie!
NN
De laatste trend
Hadek zoekt steeds naar de nieuwste oplossingen voor je speeltuin. Zodat deze ook blijft aanspreken voor de gebruikers.
NN
Mega aanbod
In ons mega aanbod is er steeds voor elke klant wat wils. Vind je niet meteen wat je zoekt? We maken het ook graag op maat!
NN
Aanbiedingen
Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen en doe koopjes als deze zich aanbieden.
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.