Valmatten
Speelmatten
Verhoog de veiligheid met veiligheidsmatten!

Valmatten kopen?

Verhoog de veiligheid: valmatten en speelmatten

Onze valmatten of landingsmatten verhogen de veiligheid op uw school of kinderdagverblijf. Ze hebben een valdempende functie of zorgen ervoor dat het kind zacht kan spelen.

Speelmatten zijn voorzien van hoge densiteitsmousse met een bisonyl of pvc bekleding (650gr/m²) van hoge kwaliteit. Laat kinderen duiken, springen, vallen en opstaan op een veilige manier.

Door op maat te werken kan uw lokaal volledig veilig worden ingericht. Zo kunnen kleine acrobaten op zachte speelmatten koprollen, radslagen en sprongen oefenen. Het stimuleert hun motorische vaardigheden en coördinatie en geeft een boost aan hun zelfvertrouwen.

Naast standaard valmatten ook maatwerk

Naast het grote aanbod standaard valmatten kunnen er steeds speelmatten op maat van uw wensen en noden gemaakt worden. Zo kiest u zelf het kleur, dikte en vorm. Hadek geeft graag advies over wat het beste voor u kan passen.

Daarnaast kunnen individuele valmatten met velcro verbindingen aan elkaar gekoppeld worden, zo kan u een volledig lokaal uit speelmatten opbouwen.

Heeft u een bepaalde valhoogte? We berekenen de juiste dikte van mousse en bieden u de gepaste valmat aan (tot wel diktes van 60 cm!).

Bedrukte veiligheidsmatten

Laat uw speelmatten bedrukken met een opdruk van uw verhuurbedrijf of kinderdagverblijf. Spring er uit en val op met uw eigen bedrukte valmat.

Een volledig lokaal uit valmatten?

Om een lokaal in uw school, kinderdagverblijf of dagopvang volledig veilig te maken – inclusief muren en wanden – dan kiest u best voor een TAVA ruimte,  time-out zone of prikkelarme ruimte. Optimaliseer de veiligheid en bescherm wanden en vloeren.

Daarnaast kan u ook opteren om de palen op uw speelplaats te beveiligen met paalbescherming.

Neem snel contact op en we helpen je graag verder!

Valmatten of veiligheidsmatten breken de val en voorkomen ernstige verwondingen. Richt je school of kinderdagverblijf in met speelmatten en ga voor veiligheid.

Speelmat met de naam van uw oogappel.

Een speelmat met de naam van uw oogappel, een tof idee voor de feestdagen! Deze persoonlijke speelmat is uniek en kunnen we voorzien met de naam van uw kapoen. U zoekt een ideaal en uniek geschenk voor de feestdagen?

Een leuke speelmat voor uren speelplezier, de eerste turnoefeningen of zalig in slaap te vallen. Hadekplay maakt deze voor u en voorziet een print met de naam op de mat.

Bestel tijdig uw gepersonaliseerde speelmat en dan heeft u deze voor de feestdagen reeds in huis! Onze standaard speelmatten met naam zijn 2 m x 1 m x 3 cm, vulling met stevige mousse en een overtrek uit pvc, gemakkelijk te reinigen.

Kies de mat met 1 tekstlijn: naam – Prijs 110 €
Kies de mat met 2 tekstlijnen: naam en bv. geboortedatum – Prijs 130 €

Valmatten

Bekijk enkele realisaties in beeld.

Veiligheidsmatten

Enkele standaard producten op onze website.
(geen zorgen, er is steeds maatwerk mogelijk!)

Valmatten of speelmatten kopen?

Hadek biedt steeds de juiste oplossing

Op maat
0%
Kwaliteit
0%
Stevigheid
0%
Veiligheid
0%
Steeds kwaliteit
Steeds opnieuw, dat is ons doel, onze passie!
NN
De laatste trend
Hadek zoekt steeds naar de nieuwste oplossingen voor je speeltuin. Zodat deze ook blijft aanspreken voor de gebruikers.
NN
Mega aanbod
In ons mega aanbod is er steeds voor elke klant wat wils. Vind je niet meteen wat je zoekt? We maken het ook graag op maat!
NN
Aanbiedingen
Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen en doe koopjes als deze zich aanbieden.
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.