Paalbescherming
Beveilig de palen op uw school - Verhoogt de veiligheid!
Een paalbescherming op uw school of kinderdagverblijf voorzien is geen dom idee.  Het vermeid ernstige verwondingen en als kinderen tegen

Paalbescherming

Beveilig uw palen en voorkom verwondingen

Een paalbescherming op uw school of kinderdagverblijf voorzien is geen dom idee.  Het vermijdt ernstige verwondingen en als kinderen tegen deze stootkussens aanlopen zullen ze niet verwond geraken.

De paalbeschermingen zijn gemaakt met bisonyl of pvc bekleding voorzien met een hoge densiteitsmousse; het zorgt ervoor dat de veiligheid op uw speelplaats enorm verhoogt wordt.

Daarnaast spaart het een pak werk om eventuele veiligheidsdossiers in orde te brengen.

Uw paalbescherming op maat gemaakt.

Elke paalbescherming wordt op maat gemaakt van uw wensen en noden. Zo kiest u zelf het kleur, dikte en vorm. Daarnaast geeft Hadek steeds advies over wat het beste voor u kan passen.

 

Bescherm uw schooldomein

Om uw school, kinderdagverblijf of dagopvang veilig te maken komen we graag uw locatie onderzoeken. We geven advies hoe u de veiligheid kan optimaliseren.
Daarnaast is het ook steeds mogelijk wanden en vloeren te beschermen.

Neem snel contact op en we helpen je graag verder!

Beveilig je school, kinderopvang of indoor speeltuin met de paalbescherming van hadek! Steeds op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit.

Paalbescherming

Bekijk enkele realisaties in beeld.

Paalbescherming installeren?

Hadek biedt steeds de juiste oplossing

Op maat
0%
Kwaliteit
0%
Stevigheid
0%
Veiligheid
0%
Steeds kwaliteit
Steeds opnieuw, dat is ons doel, onze passie!
NN
De laatste trend
Hadek zoekt steeds naar de nieuwste oplossingen voor je speeltuin. Zodat deze ook blijft aanspreken voor de gebruikers.
NN
Mega aanbod
In ons mega aanbod is er steeds voor elke klant wat wils. Vindt je niet meteen wat je zoekt? We maken het ook graag op maat!
NN
Aanbiedingen
Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen en doe koopjes als deze zich aanbieden.
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.