Paalbescherming

Een paalbescherming op uw school of kinderdagverblijf voorzien is geen dom idee.  Het vermeid ernstige verwondingen en als kinderen tegen..

Paalbescherming op de speelplaats

Voorkom ongevallen: bescherm palen met paalbescherming. Zorg voor veiligheid op uw school, parking of gymzaal en voorzie palen van een beveiligde rand. Verhinder schade!

Paalbescherming op maat gemaakt volgens de aanwezige palen.

Paalbescherming op de speelplaats: wij maken deze op maat volgens de aanwezige palen. Ronde, vierkante of rechthoekige palen? Met onze paalbescherming voor de speelplaats worden deze voorzien van een zachte afwerking, watervast en veilig voor spelende kinderen.

We fabriceren de paalbeschermingen voor de speelplaats op maat en in de gewenste speelse kleuren. Kinderen spelen in alle veiligheid, kwetsuren door tegen de paal aan te lopen zijn zo goed als onbestaande!

U wenst paalbeschermingen te plaatsen op de speelplaats?

Stuur ons de omtrek van de gewenste palen en het gewenste aantal en u ontvangt een offerte?

Standaard worden onze paalbeschermingen voor de speelplaats gemaakt op 2 m hoogte en voorzien van een stevige velcro sluiting voor een snelle eenvoudige plaatsing.

Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.