PRODUCTEN

Softplay Set: Puzzel

Het vouwen van de kubus vereist logisch denken en slimheid. De opvouwbare kubus is een ideale oplossing voor kinderen die graag slim zijn en logisch kunnen nadenken. Hoewel het theoretisch slechts uit zeven verschillende soorten softplay vormen bestaat, is het vouwen tot een hele kubus een echte uitdaging voor de allerkleinsten. Daarnaast is het mogelijk om alle elementen afzonderlijk en in combinatie met andere softplay figuren die in het aanbod terug te vinden zijn, te gebruiken.

Hoeveel deze set te bieden heeft, hangt alleen af ​​van de verbeeldingskracht van het kind of de verbeeldingskracht van de verzorgers. Het werkt niet alleen goed tijdens games, maar ook als hulpmiddel bij het uitvoeren van verschillende gymnastische , corrigerende oefeningen en zelfs revalidatieoefeningen . Individuele elementen kunnen als comfortabele stoel worden gebruikt.

Zachtheid en elasticiteit worden geboden door hoogwaardig schuim dat bestand is tegen vervorming. Aan de buitenkant is elk element bedekt met een Bisonyl met ritssluiting. Het geheel is erg leuk om te gebruiken, het is veilig en biedt vriendelijke kleuren. 

Kleurrijke kubus, afmetingen: lengte 90 x breedte 90 x hoogte 90 cm, bestaat uit 7 softplay vormen.