PRODUCTEN

Softplay Set: Eiland

Het eiland

De Island set bestaat uit verschillende softplay vormen die niet alleen samen, maar ook los van elkaar te gebruiken zijn. Door ze te combineren met andere foam figuren krijg je nog meer mogelijkheden voor aantrekkelijk en interessant speelplezier.

De set bevat zeven elementen, in verschillende kleuren en vormen. Ze creëren veel ruimte voor creatieve games. De professionele assemblage, zorgt ervoor dat de kinderen in alle veiligheid kunnen spelen.

Ze zullen de kleintjes veel plezier bezorgen en kunnen ook met succes worden gebruikt als hulpmiddel bij verschillende oefeningen. Binnen elk van de elementen is er een plaats voor polyurethaanschuim. Het zorgt voor zachtheid en elasticiteit van elk van de figuren. Het is bestand tegen vervorming. Het werkt lang, zonder zijn eigenschappen te verliezen ondanks intensief gebruik door kinderen.

Buiten zijn de elementen bedekt met een speciaal materiaal in de vorm van covers. Het is een Bisonyl polyester. Wat als eigenschap heeft dat deze makkelijk schoon te maken  is en volkomen veilig. 

 

Afmetingen:  H 24 x B 145 x D 145 cm