PRODUCTEN

Softplay: Donut

De kleine band is een zacht speelelement die met succes wordt gebruikt in sportscholen, op scholen, overal waar kinderen deelnemen aan gymnastieklessen, maar ook thuis, waar we het comfort willen hebben om veilig en interessant plezier te bieden. Deze komt ook ten goede van de ontwikkeling van het kind.

De foam waaruit deze softplay vorm is gemaakt, is bestand tegen vervorming . Je kunt hem dus lang gebruiken zonder in te leveren op kwaliteit en comfort tijdens het spelen of het sporten. Deze vorm werd afgewerkt met een hoes die resistent en duurzaam is. En waarvan vuil eenvoudig gereinigd kan worden.

Het geheel is vrij van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van het kind. De vriendelijke blauwe tint zal zowel jongens als meisjes tevreden stellen. Het biedt een interessante tijd voor kinderen, ongeacht hun leeftijd. Voor meer mogelijkheden kan deze band worden gecombineerd met andere soft play vormen, wat het aanbod aan aangeboden spelen of verschillende fysieke oefeningen aanzienlijk zal diversifiëren .