Veilige ruimte | TAVA | Nieuwe realisatie

België - Steenokkerzeel - FOD Binnenlandse zaken - TAVA - afwerking - 1.02.2021 (9)

Veilige ruimte | Time-out ruimte

Bekijk onze nieuwste realisatie van een TAVA ruimte. Een cel netjes en veilig afgewerkt. Wist je dat TAVA voor ‘Tijdelijke Afzondering Van Alles’ staat? De term ‘Totale afzondering van aanmoediging’ is bedacht geweest door Theo Compernolle, een neuropsychiater.

Door personen of kinderen in een woedebui in een ruimte te plaatsen zonder prikkels (en zonder risico zichzelf te bezeren) komen ze tot rust. Het is een bewezen effect.

Aankleding Isolatieruimte

Hadek richt uw TAVA ruimte professioneel in. Alles wordt tot in detail vooraf opgemeten en u ontvangt een offerte op maat. Door hoogwaardige materialen te gebruiken gaat de ruimte lang mee. Ook tegen ‘gevallen van extreme agressie’ is de ruimte bestand. De wanden worden bekleedt met panelen die voorzien zijn van hoge densiteitsmousse, afgewerkt met een stevige – brandwerende PVC, waardoor de persoon erin zich niet kan bezeren.

Verplaatsbare TAVA

We bieden ook de mogelijkheid om een prefab-model in een ruimte op te bouwen, deze hangt niet vast aan de bestaande wanden en is makkelijk te verplaatsen.

Wanneer u voor deze optie kiest, wordt er een TAVA-ruimte in prefab geplaatst in de reeds bestaande ruimte. Dit heeft meerdere voordelen. Een eerste voordeel hiervan is dat deze heel snel kan opgebouwd worden. Een tweede voordeel hiervan is, dat – indien u in de toekomst beslist om de ruimte een andere bestemming te geven – u deze heel gemakkelijk zonder enige schade aan te richten kan verplaatsten of in een andere ruimte opbouwen. Het volgende voordeel hiervan is dat u nog een groot deel van de bestaande ruimte een andere bestemming kan geven aangezien er ruimte vrij blijft.

Vragen of interesse?

Neem contact op voor meer informatie.
We helpen u graag verder!

Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.