Nieuw: uniek schommelzitje

8
9

Schommelzitje voor volwassenen met baby

De ideale schommel voor volwassenen met hun baby!

Deze schommel is super veilig en dus uiterst geschikt om samen met uw baby in uiterst veilige omstandigheden te gebruiken.  Het unieke systeem laat toe om de gebruiker in veilige modus te laten schommelen dankzij het brug sluitsysteem. Net als in een echte rollercoaster gaat u zitten en haalt u de beveiliging naar beneden en klikt deze vast.  Zo zit de gebruiker goed vast in de schommel.

Als ouder heeft u de handen vrij en weet u zeker dat er geen risico bestaat tijdens het schommelen.  De ideale schommel voor mama of papa samen met de baby!

Uniek en beschikbaar bij Hadek bv!

Beschikbaar in verschillende kleuren

17
16
15
14
13
12
11
10

Ook beschikbaar in ecologische uitvoering!

Het schommelzitje is verkrijgbaar in twee ECO-modellen.  Eén ervan is met 100% gerecycled PE en een ander model met PE + Rijstschil. Beide modellen zijn verkrijgbaar met harnas of veiligheidsgordels, met kettingen of zonder kettingen.

De PE Pure Recycled-versie is samengesteld uit gerecycled PE van het afval dat wordt gegenereerd door de restjes van de afgewerkte onderdelen.

De PE + rijstschilversie is vervaardigd met een mengsel samengesteld uit 15% Grondstof van plantaardige oorsprong (rijstschil) en 85% lineair polyethyleen met lage dichtheid.

3

ECO gerecycleerd model

4

ECO Rijstschil model

Duurzaam en kwalitatief.

7
6
5

Specificaties

Het zitje is ontworpen volgens EN 1176-2.
Het wordt aanbevolen dat de gebruiker wordt begeleid door een volwassene.
Het afvoergat is ontworpen om waterstagnatie te voorkomen in het zitje.
Aanbevolen leeftijd: 5-14 jaar.
Maximale belasting: 120 kg

abcrotomoldeo-asiento-columpio-inclusivo-detalle-1-compressed
Privacy instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.