PRODUCTEN

Hoekballenbad

Het hoekballenbad is erg leuk voor kinderen, ongeacht hun leeftijd en geslacht.

Wanneer u deze in de gewenste ruimte plaatst, zal u zien dat de kinderen hier een heerlijke tijd beleven. Ze kunnen zich uitleven in het ballenbad maar tegelijkertijd worden zij motorisch gestimuleerd om trappen te overwinnen en te glijden via de glijbaan. Er zijn veel bewegingsmogelijkheden binnen dit product. Het ballenbad is volledig veilig, dankzij een zachte, veerkrachtige foam die eventuele vallen opvangt en het broze lichaam van het kind beschermt. De vriendelijke, paarse kleur inspireert, prikkelt de verbeelding en stimuleert om in het ballenbad te springen.

Hij vindt zijn plaats in elke rusthoek, gemeenschappelijke ruimte of zelfs in een kinderkamer. De hoekvorm neemt minder ruimte in beslag. Binnenin is er polyurethaanschuim dat bestand is tegen vervorming. Zelfs bij intensief gebruik door kinderen verliest hij zijn eigenschappen niet, zelfs niet na lange tijd.

De hoes is gemaakt uit een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, volkomen veilig, vrij van giftige stoffen, duurzaam en resistent.

Afmetingen: H 60 x B 200 x L 200 cm, ballenbadoppervlak: 2 m²

De prijs is exclusief de trap, ballen en glijbaan naar het ballenbad.

In overeenstemming met de toepasselijke norm PN-EN 1176-10, moet de diameter van poolballen min. 7 cm zijn